Livet Er Som En Bolle Lapskaus I Microen

 

Jeg er sikker på at livet er som en bolle med mat fra microen. Noen ganger om du gir den nok tid inni der og er tålmodig kommer den ut helt gjennomvarm og rykende og klar til å inntas når du lar den kjøle seg litt. Er du utålmodig og sulten og ikke klarer å vente så kommer den ut varm på utsiden og kald inni. Det er litt sånn jeg ser livet av og til. Og er du dum og gjør feil og venter for lenge med alt så kan jeg love deg du blir brent. Den følelsen varer lenge.

 

Jeg sliter med å leve med mine valg. Valg og valg. Av og til har man ikke noe valg sånn egentlig. Men da er det greit å reise seg og slenge sitronene tilbake der de ble kastet fra. Man må nesten bare ta seg sammen og dytte på framover. Hvis du kan forbedre deg som person så ikke vent med å gjøre det. Ikke gi livet en unnskyldning til å røske vekk alt du har ønsket deg og ta aldri noe forgitt. Uansett hvor hard og brutal sannheten er og en løgn frister mer fordi det er enklere, DON'T! Av og til er det enkleste oftest det beste, men noen ganger må man virkelig kaste oksen på rygg ved å gripe horna. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne spole tida tilbake og jeg skulle virkelig ønske jeg fikk en siste sjanse. Bare en eneste sjanse til å gjøre om det jeg ikke kan gjøre noe med nå. For å si som sant er. Jeg har gjort ting helt feil. Jeg har brukt opp alle mine sjanser, men jeg håper det er en som ligger å venter på meg litt lenger fram i tid. Ikke sett deg selv der. Det er et punkt i livet og tråkker du over den er det ingen vei tilbake. Men aldri gi opp fordi det kan alltids være en siste sjanse bare litt lenger framme. 

We can do this shit! 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Utrolig bra skrevet :) Og så sant

hobbyfotograf: Takk for det! Viktig å lufte hjernen i blant. Det er dessuten viktig å holde sitt eget velså andres mot oppe så vi ikke driver å graver oss ned til vi ikke klarer å klatre ut selv

Skriv en ny kommentar